Lyssna till känslofylld jojk.

Lyssna till känslofylld jojk.

Duodji - samisk slöjd.

Duodji - samisk slöjd.

Familjen Kuhmunens renrajd.

Familjen Kuhmunens renrajd.

Besmyckad härk i renrajd

Besmyckad härk i renrajd

Midvinterkyla fascinerar.

Midvinterkyla fascinerar.

Arrangörsinfo

Välkommen som arrangör under Jokkmokks marknad. 

Registreringen för 2017 är stängd. Om du som arrangör har en ny programpunkt som du vill ha in i programmet så kontakta oss på jokkmokksmarknad@jokkmokk.se.

Här kan du som arrangör av evenemang själv registrera dina programpunkter. De evenemang du registrerat in är sedan editerbara under Mina evenemang. Då du registrerat ett evenemang dyker det upp direkt i det preliminära programmet. Här kan du även se andra arrangörers registrerade preliminära programpunkter och till exempel ändra datum om du ser att något ser ut att krocka tidsmässigt. Webansvarig godkänner med början efter stoppdatum 17 oktober, alla evenemang och de blir då publika i websidans dagsprogram, samt att de blir exporterbara direkt till tryckeriet för framställning av det tryckta programmet.

Här kan du även under menyvalet "Annonser" köpa banners för publicering på websidan och annonsplatser till det tryckta programmet. Du skickar även dina filer för banners och annonser direkt i denna funktionen, samt anger eventuella adresser till weblänkar du vill ska finnas med i programmet. Observera att det endast gäller er som har färdigproducerade annonser och banners! Övriga beställer som vanligt hos jokkmokksmarknad@jokkmokk.se

Evenemangstjänsterna ovan kräver att du registrerar dig som användare med dina kontaktuppgifter, däremot beställer du banners och annonser direkt via formulär under menyerna.

Länkar

Information och prislista för 2017 års marknadsprogram.

Information om annonsstorlekar.

Information om Mat- & Fikasidan.

Senast ändrad: 2017-01-09 13:58:40
Hitta rätt direkt
Hitta rätt direkt

Interaktiv karta över området

Bilder från marknaden
Bilder från marknaden

Besök vårt bildarkiv

Marknaden i din smartphone
Marknaden i din smartphone

Besöker du oss med mobil?

Samarbetspartners